Reklam

TEK Parti Lideri Ahmet Özal, Kartal'da

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal Kartal’da Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, Kartal’da yerel basın mensupları ve partililerle kahvaltı programında bir araya geldi.

TEK Parti Lideri Ahmet Özal, Kartal'da
24 Temmuz 2022 - 00:42
TEK PARTİ KARTAL'DA BASINLA BULUŞTU TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal'ın da katılım sağladığı birinci bölge basınla tanışma kahvaltısı Kartal Volkan Arpacı restaurant'ta gerçekleşti.... Kalabalık bir davetli eşliğinde gerçekleşen basın toplantısına Tek Parti Genel Başkan Vekili Süleyman Yağcıoğlu,Genel Başkan Yardımcısı Ali Karakurt iş adamları,STK temsilcileri ,bir zamanlar ANAP 'ta siyaset yapmış siyasetçiler ve basın mensupları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını TEK Parti Genel Başkan yardımcısı Ali Karakurt yaptı... Toplantıda söz alan Genel Başkan Ahmet Özal finalde basın mensuplarının sorularını cevapladı   ÖZAL; Basın mensuplarının sorularını cevaplarken Cumhurbaşkan’ı adayı olabileceğine de değindi.

Suriye meselesi ve mülteci sorunlarına da değinen Ahmet Özal,EYT ve ekonomik krizin de ülkenin en acil sorunları olduğunu söyledi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum